مشاوره کسب و کار خانگی

یکی از مشاغل پر طرفدار برای بسیاری از افراد، کسب و کار خانگی می باشد. پس آشنایی و بررسی چالش های این کسب و کار برای علاقه مندان مهم است. کسب و کار خانگی یعنی شغلی که در منزل است و کسب درآمد آن هم از همین طریق می باشد. در واقع یعنی خانه شما محل کار تان نیز می باشد و نیازی به رفت و آمد نمی باشد و اینگونه در هزینه ها نیز صرفه جویی می گردد. مشاغل خانگی، شغلی بسیار محبوب در میان خانم های خانه دار می باشد تا بتوانند در کنار کارهای منزل به درآمد نیز برسند. در مورد چگونگی راه اندازی این نوع کسب و کار باید اطلاعات صحیح داشت تا به نتایج دلخواه رسید. به همین دلیل مشاوره کسب و کار خانگی می تواند گزینه خوبی برای افزایش موفقیت در این زمینه باشد.

یکی از بهترین روش ها برای ایجاد کسب و کار خانگی، بهره مندی از خدمات بیزینس کوچینگ می باشد تا به کمک آن بتوانید بهترین کسب و کار را با توجه به توانایی ها و بودجه خود راه اندازی کنید. برای این منظور می توانید از آرش اسماعیلی به عنوان یکی از بهترین بیزینس کوچ ها اسفاده نمایید.

متداول ترین کسب و کارهای خانگی

در ابتدا به چند نمونه از شغل های خانگی اشاره می کنیم که بسیار مطرح می باشند و می توایند از آنها کسب درآمد نمایید.

  • آشپزی و شیرینی پزی
  • هنر های ایرانی مثل قالی بافی، گلیم بافی و صنایع دستی
  • تولید کیف و صنایع چرم
  • تدریس مجازی
  • برنامه نویسی و انجام کار های گرافیکی
  • تولید محتوا
  • همکاری در فروش
  • بلاگری
  • ادمین پیج های اینستاگرام و کانال های تلگرامی
  • تولید میوه خشک
  • اولین گام برای شروع کسب و کار خانگی

مشاوره کسب و کار خانگی

شاید خیلی از افراد در اولین قدم خود دچار سردرگمی شوند درباره اینکه چه مقدار هزینه و سرمایه اولیه نیاز است و دقیقاً از کجا باید شروع کنند و چه مهارت هایی را در خود تقویت کنند یا چه مهارت های جدیدی را برای موفقیت کسب کنند. هم چنین باید بدانند در صورت بروز اشتباهات، زحمت آنها به باد می رود. به همین دلیل باید با آگاهی و کسب اطلاعات کافی اقدام به ایجاد بیزینس خانگی نمایید.

اولین اقدام برای شروع یک کسب و کار خانگی این است که از خود بپرسید که دقیقا به دنبال چه هستید؟ چه مهارت هایی دارید و برای شغل مورد نظر خود چه توانایی هایی را باید کسب کنید؟ میزان سرمایه اولیه تان چقدر است؟ چه مدت بعد از شروع کارتان انتظار سود دهی دارید؟ سعی کنید به سوالات ذکر شده با دقت جواب دهید و هم چنین می توانید درباره نحوه پاسخ صحیح به این سوالات از کوچینگ که متخصص این حوزه است کمک بگیرید.

مزیت های کسب و کار خانگی

  • کسب و کارهای خانگی مزایای زیادی دارند که می توان به موارد زیر اشاره کرد.
  • انعطاف پذیری ساعت کار یعنی هر زمانی که بخواهید می توانید کار کنید و ساعت مشخصی ندارد.
  • سرمایه اولیه کمی میخواهد یعنی شما با مقدار پول کمی هم می توانید یک شغل خانگی را شروع کنید.
  • می توانبد برای سایر افراد خانواده شغل ایجاد کنید.
  • باعث صرفه جویی در هزینه هایی مثل اجاره، رفت و آمد و غیره می شود.

در کسب و کار خانگی این اشتباهات را نکنید

  1. فقط با مقدار سرمایه ای که در دسترس دارید شروع کنید و ریسک نکنید در واقع بدون شناخت کامل تمام سرمایه خود را وارد کار نکنید و کم کم فعالیت خود را گسترش دهید.
  2. سعی کنید تا جایی که می‌توانید از قرض کردن پول و وام گرفتن برای شروع شغل تان خودداری کنید. زیرا هنوز در اول راه هستید و ممکن است با چالش های پیش رو آشنایی نداشته باشید.

معرفی انواع کسب و کار خانگی

کسب و کارهای خانگی به انواع گوناگونی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

1.     کسب و کار اینترنتی

امروزه با گسترش اینترنت در سراسر دنیا مشاغل اینترنتی نیز بسیار پرطرفدار شده است و درآمد خوبی نیز دارد. به همین دلیل، خیلی از افراد تنها می‌توانند با داشتن اینترنت و لپ تاپ یا کامپیوتر به درآمد برسند. مشاغلی که در حوزه کسب و کار اینترنتی وجود دارد مثل ادمین اینستاگرام یا شبکه های مجازی، طراحی سایت و … است. اینگونه مشاغل به دلیل آنکه تنها با داشتن اینترنت می توانید از آنها استفاده نمایید؛ امکان کار در هر جایی را به شما می دهد و ویژگی عدم واستگی به مکان، جزء مهم ترین مزیت های اینگونه از مشاغل است. و تنها با استفاده از قدرت خلاقیت خود کسب و کارتان را رونق دهید و به سود دهی بهتری برسید. در قدم اول بهتر است برای شروع کسب و کار اینترنتی حوزه مورد نظر خود را انتخاب کنید با استفاده از تجربیات و توصیه های افراد دیگر به این موضوع دست یابید سپس برنامه ریزی لازم را برای این اقدام انجام دهید.

2.     تولید محتوا

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد، تولید محتوا است. تولید محتوا شامل نوشتن مقالات برای سایت های مختلف می باشد. یعنی میتوانید با نوشتن چندین نمونه کار و ارسال برای صاحبان کار نظر آنها را جلب کنید و با آنها همکاری نمایید. همچنین می توانید ویدئوهای آموزشی در هر تخصصی که هستید؛ تولید کنید. مثلاً اگر در حوزه کامپیوتر تخصص دارید؛ می توانید از دانسته های خود فیلم بگیرید و در فضای اینترنت منتشر کنید.

مشاوره کسب و کار خانگی

3.     ترجمه و تایپ

اگر مسلط به زبان خاصی هستید و میتوانید متون را به خوبی ترجمه کنید؛ پس ترجمه مقاله می توانید گزینه مناسبی برای شما باشد. و با این کار در تولید محتوا به سایت ها کمک کنید. روش های زیاید برای ترجمه وجود دارد که یکی از این راه ها، گرفتن پروژه های شخصی ترجمه برای دانش آموزان و دانشجویان می باشد.

4.     شیرینی پزی و کیک پزی

از مشاغلی که این روزها خانم های زیادی به سمت آن می روند؛ شیرینی پزی و کیک پزی است. در ابتدا می توانید با دیدن ویدیو ها و کلیپ های آموزشی در اینترنت طرز تهیه کیک و شیرینی را به خوبی یاد گرفته و سپس با گرفتن سفارش مشتریان خود را جذب کرده و کسب و کار خود رونق دهید.

مشاوره کسب و کار خانگی

5.     پرورش گل و گیاه زینتی

یکی از مشاغل خانگی بسیار زیبا و پر نشاط پرورش گل و گیاه می باشد. زیرا خیلی از افراد علاقه مند به استفاده از گلدان های گل کوچک در خانه ها و محل کارشان هستند. اگر در خانه تان اتاق کوچک یا انباری یا هر فضایی اضافه ای دیگری دارید؛ می توانید به این کار بپردازید و با زدن صفحات در فضای مجازی یا با فروش به گلفروشی ها برای خود کسب درآمد کنید.

6.     ساخت زیورآلات

خانم ها و دختر خانم ها علاقه زیادی به داشتن بدلیجات دارند و از پرطرفدارترین های اکسسوری هامی توان به گردنبند، دستبند، گوشواره و انگشتر اشاره کرد. شما می توانید با داشتن سنگ، مروارید مصنوعی، فلزات و چرم و با حتی دیدن کلیپ های آموزشی به تهیه آن بپردازید و از فروش آنها به درامد برسید.

مشاوره کسب و کار خانگی

نکات مهم برای بهبود کسب و کار خانگی

برای آن که بتوانید کسب و کار خانگی خود را بهبود بخشید لازم است تا یک راهنما و مشاور داشته باشید. این راهنما و مشاور می تواند به شما کمک کند تا کاری که شروع کرده اید را هرچه بهتر و بیشتر پیش ببرید. در کنار داشتن یک مشاور لازم است تا حتما به نکات ریز و درشتی که در این مسیر وجود دارند نیز توجه داشته باشید. هر قدر نکاتی که وجود دارند را بهتر و بیشتر مدیریت کنید و مورد استفاده قرار دهید، می توانید به شکل بهتر و مناسب تری نیز کسب و کار خانگی خود را داشته باشید.

·        انتخاب فضای کار مناسب

از آنجایی که شما در خانه کار می کنید، لازم است تا حتما فضای کار مناسبی را نیز برای خودتان در نظر داشته باشید. این کار سبب می شود بتوانید کار خودتان را از زندگی شخصی که دارید، کاملا جدا کنید. اگر حتی نمی توانید اتاق جداگانه ای را به کار خود اختصاص دهید، بهتر است فضایی از گوشه پذیرایی و یا اتاق خواب را برای این کار در نظر بگیرید.

·        داشتن مدیریت مالی

مورد بعدی در خصوص مدیریت مالی است. کسب و کارهای خانگی معمولا به صورت روزانه و یا هفتگی درآمد دارند. این موضوع می تواند کار شما را بسیار سخت تر کند زیرا امکان مدیریت کردن درآمدها، پس انداز و… برایتان سخت می شود. به همین دلیل نیز توصیه می شود تا مدیریت مالی را حتما جدی بگیرید.

·        داشتن خلاقیت

امروزه افراد زیادی هستند که کسب و کارهای خانگی را برای خودشان راه اندازی کرده اند. این موضوع باعث می شود تا رقبای زیادی را در حوزه کاری خود داشته باشید. اگر می خواهید تا در حوزه ای که مشغول به کار هستید، بتوانید پیشرفت کنید، بهتر است حتما خلاقیت خودتان را ارتقا دهید و سعی کنید تا بیشترین خلاقیت را در کار خود داشته باشید.

مشاوره کسب و کار خانگی

·        فروش و بازاریابی

تولید کردن محصولات و خدمات در خانه و در حوزه کسب و کارهای خانگی تنها 50 درصد از مسیر کاری شما است. برای به اتمام رساندن این مسیر باید بتوانید بازاریابی کنید و محصولات خودتان را به فروش برسانید. به همین دلیل نیز توصیه می کنیم تا اصول بازاریابی و همچنین فروش را به خوبی بیاموزید. با دانستن این اصول می توانید محصولات و خدمات خودتان را به بهترین شکل ممکن به فروش برسانید.

·        فروش آنلاین

استفاده از فضای مجازی می تواند یکی از مهم ترین اقداماتی باشد که کسب و کارهای خانگی باید به آن بپردازند. استفاده کردن از فضای مجازی می تواند بسیار کمک کننده باشد. به همین خاطر نیز باید هم از سوشیال مدیا و هم از سایت های مختلف برای داشتن فروش بهتر و مناسب تر استفاده کنید.

·        جدی گرفتن کسب و کار

جدی گرفتن کسب و کار در هر پله ای از کار که باشید اهمیت دارد. فرقی نمی کند به تازگی کار خود را شروع کرده اید و یا از زمان استارت کارتان مدت زمان زیادی می گذرد، در هر صورت شما باید بدانید که کار شما بسیار جدی بوده و در الویت شما قرار دارد.

·        جدا کردن کار و زندگی از هم

معمولا کسانی که کسب و کارهای خانگی دارند، این مشکل را تجربه می کنند که کار و زندگی آن ها با یکدیگر آمیخته می شود. به همین دلیل است که توصیه می کنیم تا اگر در خانه کار می کنید، حتما کار و زندگی شخصی خود را از هم جدا کنید و برای هر کدام از آن ها زمان بندی مشخصی داشته باشید. به این ترتیب از هدر رفتن زمان نیز جلوگیری خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: متخصص توسعه کسب و کار

جمع بندی

در این مقاله به مشاوره کسب و کار خانگی پرداختیم و نحوه راه اندازی آن و مزایا و چالش های پیش روی آن را بررسی کردیم و سپس به معرفی چندین شغل خانگی پرداختیم. همانطور که اشاره کردیم این کسب و کار هم مثل همه بیزینس ها مشکلات و تنش های خود را دارد و برای موفق شدن در این حوزه هم نیاز به راهنمای مسیر می باشد. کسی که بتواند شما را راحتتر به اهداف تان برساند. یکی از بهترین روش ها برای این منظور دوره جامع بیزینس کوچینگ است. در این دوره مهندس آرش اسماعیلی با تمامی تجربه و دانش خود، شما را به بهترین شکل در مسیر کسب و کارتان هدایت می کند.

آرش اسماعیلی که دارای مدرک فدراسیون جهانی کوچینگ است؛ با جدیدترین و بروزترین متد شما را برای راه اندازی کسب و کاری پولساز هدایت می کند. اگر قصد شروع کسب و کار خود را دارید و سوالات و ابهاماتی در این رابطه برایتان وجود دارد و نیاز به راهنمایی دارید؛ می توانید با ما تماس بگیرید تا شما را در مسیر مورد نظرتان راهنمایی کنیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *