مالی و مالیاتی

 به نظر شما میتوان بدون آگاهی از صورت سود و زیان، هزینه ها و درآمد یک کسب و کار را تحلیل کرد؟

آیا اصلا میتوان به فکر افزایش فروش بود وقتی گزارش تفکیکی فروش ماه قبل را ندانیم؟

جالب اینجاست این حقیقت را بدانید که اکثر صاحبین کسب و کار اصلا نمیدانند که آخر هر بازه زمانی مثلا هر ماه دقیقا چقدر سود کرده اند! و صرفا با فروش و پرداخت هزینه های کسب و کار مبلغ باقیمانده را به عنوان سود در ذهنشان در نظر میگیرند و برای هزینه های شخصی و یا سرمایه گذاری از آن بخش استفاده میکنند.

و دقیقا همین نوع رفتار باعث ورشکستگی خیلی افراد شده.

یکی از اصول اساسی مدیریت کسب و کار، مدیریت مالی آن می باشد به این منظور که رهبر اصلی کسب و کار با مشاهده اطلاعات مالی و گزارش های مدیریتی بتواند رفتار بازار و برند خودش را تحلیل و از روی آن تصمیم گیری کند.

این گزارش های مدیریتی شامل گزارش فروش و گزارش انواع هزینه ها (هزینه های عملیاتی تولید و یا خدمات – هزینه منابع انسانی و فیزیکی – هزینه های مارکتینگ و هزینه مالیات و ...) می باشد که منجر به محاسبه صورت سود و زیان میگردد.

در هر کسب و کار بسته به صنعتی که در آن فعالیت میکند و نوع محصول روش حسابداری متفاوت می باشد. شاید برای یک کسب و کار کوچک خرید و فروش محصول صرفا کار با نرم افزار اکسل و ثبت تمام هزینه ها و فروش کفایت کند اما قطعا برای یک کارخانه تولیدی نیاز به نرم افزار به روز حسابداری و تیم مالی می باشد چرا که اهمیت انبارها و بهای تمام شده محصول تولید شده بسیار حائز اهمیت است.

برای ارائه خدمات مالی به یک کسب و کار در گام اول باید شرایط موجود بررسی شود و عارضه یابی صورت گیرد. گاهی اوقات تغییر ناگهانی در ساختار مالی یک کسب و کار ممکن است تهدیدی برای علائم حیاتی آن کسب وکار باشد اما اگر با استراتژی درست و گام به گام ساختار مالی و اداری یک کسب وکار چیده شود همانند این است که یک پله محکم زیر پای خود ساخته اید و با خیال راحت میتوانید یک پله دیگر به بالا حرکت کنید.

در صورتی که فکر میکنید بخش مالی کسب و کار شما دچار ضعف می باشد و تمایل به دریافت پیشنهاد ما دارید فرم زیر را پر کرده و منتظر باشید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

پرسشنامه عارضه یابی بخش مالی کسب وکار

مرحله 1 از 23