ویژگی بیزینس کوچ متخصص

اگر شما جزء افرادی هستید که نگران موفقیت و رسیدن به اهداف کسب و کارتان می باشید بهتر است از راهنمایی های یک بیزینس کوچینگ استفاده کنید اما اقدامی که باید قبل از انتخاب کوچ انجام دهید شناخت ویژگی‌ها و مهارت های اوست، این که بدانید یک کوچینگ چه مهارت ها و تخصص هایی دارد در رسیدن شما به اهدافتان بسیار یاری کننده است و از اتلاف وقت تان جلوگیری می کند. پیدا کردن فرد متخصص و با مهارت بالا در هر حوزه کاری دشوار و نیاز مند بررسی و تحقیق می باشد.
همانطور که میدانیم مسیر موفقیت هر بیزینس با بیزینس دیگر متفاوت است و خیلی از کوچ ها این ادعا را دارند که می‌توانند همه کسب و کارها را به موفقیت برساند قبول کردن حرف آنها صرف گفته های خود آنها درست نیست و شما باید مهارت ها و تخصص های لازم را بدانید تا بتوانید کوچ مورد نظرتان را درست انتخاب کنید حال بیایید ویژگی های کوچ متخصص را باهم بررسی کنیم:

مهمترین ویژگی های یک بیزینس کوچ متخصص

امروزه کسب و کارها به گونه ای در حال رشد و پیشرفت هستند که در هر صورت به یک بیزینس کوچ متخصص نیاز دارند. اما اینکه به چه کسی بیزینس کوچ متخصص گفته می شوند، هم احتمالا برای شما سوال باشد. این فرد دارای فاکتورها و ویژگی هایی باید باشد که نشان دهنده تخصص و مهارت اوست. چرا که صاحبان کسب و کار گاها برای تخصص همچین افرادی گاها هر هزینه ای را پرداخت میکنند تا بتوانند کسب و کار خود را سرپا نگه دارند. در این بخش ما به مهمترین ویژگی بیزینس کوچ متخصص می پردازیم.

داشتن سابقه کارو رزومه قوی از مهم ترین ویژگی بیزینس کوچ متخصص

مثل هر زمینه دیگری داشتن سابقه و تجربه برای افراد مزیت حساب میشود. اگرکوچ ادعا دارد که کسب و کارهای زیادی را به موفقیت رسانده، صرف تکیه بر صحبت هایش او را استخدام نکنید. درباره این موضوع تحقیق انجام دهید و با افرادی که قبلاً با او کار کرده اند صحبت کرده و نظرات آنها را جویا شوید. سپس با توجه به نظرات کارفرمایان قبلی که آیا از او راضی بودند یا نه، به جمع‌بندی برسید که آیا او را استخدام کنید یا خیر؟

قدرت شنوندگی بسیار بالا

بررسی این ویژگی یک بیزینس کوچ یکی از مهمترین فاکتور هاست. این که ببینید بیزینس کوچ چه مقداربه صحبت‌های شما و نظراتتان توجه کافی دارد. یعنی حین صحبت با کوچ باید این حس به شما دست دهد که او تمام و کمال به حرفهایتان گوش داده است و برخورد خوبی با شما داشته است. به طور کل حس منتقل شده حس خوب و مثبتی باشد و احساس نکنید که به شما و نظراتتان بی توجهی شده است.

قدرت شنوندگی بالا

اهمیت دادن به آموزش دیدن خودش و دیگران

یک بیزینس کوچ حرفه ای تمایل به تعلیم دادن به اعضای تیم و گروه دارد. زیرا بسیار خوب به این موضوع واقف است با این کار می تواند بازدهی تیم را چند برابر کند و حس خوب را به تیم منتقل کنند. همچنین از یادگیری آموزش دیدن دست نمی‌کشد و همواره در پی یادگیری می باشد. یادتان باشد در جلسه اول ملاقات با یک کوچ از او بپرسید که چرا وارد این حوزه شده است ؟ و در مواقع حساس و بحرانی چه عکس العملی نشان میدهد ؟ از نظر او ویژگی های یک بیزینس کوچ چیست؟ در حین پاسخ دهی کوچ به سوالاتتان حتما توجه کافی به نحوه پاسخ دهی و لحن صحبت های او داشته باشید. تا متوجه شوید که آیا تسلط کافی نسبت به شغلش برخوردار است یا نه؟

مثبت اندیشی

یکی دیگر از صفات بارز یک بیزینس کوچ خوب مثبت اندیشی اوست. اگر یک بیزینس کوچ دارای ذهن مثبت اندیش باشد در مواقع بحران و مشکل جا نمی زند. سعی می کند از شکست هم درس بگیرد و کسب تجربه کند. ذهنیت افراد شکل دهنده به موقعیت آینده شان می باشد و ذهنیت مثبت موجب موفقیت آمیز بودن کسب و کارتان خواهد شد.

مسئولیت پذیری از حیاتی ترین ویژگی های بیزینس کوچ متخصص

از دیگرویژگی های مهم یک بیزینس کوچ مسئولیت پذیری است. منظور این است که یک بیزینس کوچ فقط و فقط به فکر درآمدزایی از طریق شغلش نیست. واقعاً تلاش خود را برای موفقیت و پیشرفته شما انجام می دهد. به گونه ای رفتار می کند که شما همواره به سمت پیشرفت قدم بردارید و شما را در نیمه راه با انبوه مسائل رها نمی کند.

در دسترس بودن

در دسترس بودن بیزینس کوچ بسیار مهم است. زیرا در مواقع حساس و مواجهه با تنش ها و چالش ها باید بتوان به راحتی با او ارتباط برقرار کرد ومشکلات را با او در میان گذاشت. بنابراین یک بیزینس کوچ حرفه ای باید برنامه ‌ریزی دقیقی داشته باشد تا بتوانند همواره در دسترس شما باشد.

توانایی برقراری ارتباط با انواع شخصیت ها

یکی دیگر از مهارتهای بیزینس کوچ انعطاف‌پذیری از لحاظ برقراری ارتباط با انواع تیپ های شخصیتی می باشد. این که بتواند با هر فرد بنا بر شخصیت او رفتار کند و خودش را با آنها تطبیق دهد ویژگی بسیار مورد اهمیتی است. زیرا یکی از چالش های محیطی هر شغل وجود افراد و شخصیت های متفاوت با طرز فکر مختلف است .

بالا برنده اعتماد به نفس

یک ویژگی بیزینس کوچ متخصص بالابردن اعتماد به نفس است. اعتماد به نفس موضوع بسیار حیاتی در همه ابعاد کسب و کار می باشد. ممکن است افراد در حین کار با سختی ها و مشکلات روبرو شوند و احساس شکست کنند وفکر کنند که دیگر قادر به ادامه مسیر نیستند. در اینجاست که کوچ با بالا بردن اعتماد به نفس افراد آنها را قادر به مقابله با مشکلات و چالش ها می کند.

ویژگی بیزینس کوچ متخصص

کمک به رهبران کسب و کارها در جهت بالا بردن مهارت ها

یک کوچ توانمند باید قادر باشد که افراد را آنالیز کند. مخصوصا صاحبان کسب و کارها و رهبران تا ببیند در چه نقاطی قوت دارند و در چه نقاطی ضعف. همچنین بتواند مهارت های لازم را برای پیشبرد بهتر اهداف به رهبران بیاموزد. رهبران را برای شرکت در دوره ها وبرنامه های مورد نیاز و بالا بردن مهارت های شخصی تشویق کند

غافل نبودن از یادگیری مداوم

یک کوچ حرفه ای معلومات همیشه به روز و آپدیت نسبت به اتفاقات جهان دارد. دارای انعطاف‌پذیری نسبت به تغییرات علمی وتجربی جهان است. هیچ گاه دست از ارتقاء دانش خود و به دست آوردن مهارت نمی کشد و سعی می کند معلومات خود را همواره افزایش دهد.

جمع بندی

داشتن ویژگی های ذکر شده از ملاک های اصلی بررسی ویژگی بیزینس کوچ متخصص است. یک بیزینس کوچک در کنار شما موجب موفقیت کسب و کارتان خواهد شد و باعث استفاده بهتر از زمان و عدم اتلاف وقت نیز می باشد. پس سعی کنید شخصی را انتخاب کنید که ویژگی هایی رو داشته باشد که شما را سریعتر و راحت تر به اهداف و موفقیت برساند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *